Tune Slagteren I/S

Åbningstider - I dag: Lukket

Nytårsmenu

Slagterens nytårsmenu til den perfekte aften.

Nytårsaften er overstået for 2023, men bare rolig - I kommer også til at kunne bestille jeres nytårsmenu ved os i 2024.
Mere info om dette til oktober 2024
.

Herunder ses vores seneste bud på en nytårsmenu og andre lækkerier til nytår.

Nytårsmenu 2023

4-retters luksusmenu til nytårsaften.
Samt overdådig appetizer med caviar og klassisk slagterhåndværk til natmad.

Bemærk!
Mad til nytårsaften skal afhentes ved gl. butik, Tune Center 11b i kælderen

Sådan anretter du årets nytårsmenu

Få slagterens fif til hvordan du let anretter årets nytårsmenu 2023.

Nytårsmenu 2023

Byd 2024 velkommen med en eksklusiv nytårsmenu

I hele Danmark samles familie og venner for at sige farvel til 2023 og byde det nye år velkommen. Det er en helt særlig aften, som vi alle er fælles om. Gør denne aften ekstra mindeværdig med dette festfyrværkeri af en nytårsmenu fra din mad med mere slagter.

Vi har gjort alt forarbejdet til aftenens menu, så du kan læne dig tilbage og nyde et glas champagne og en festlig aften sammen med familie og venner. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.

Vi har kræset for vores nytårsmenu, og den er nøje sammensat ud fra sæsonens friske råvarer og det gode kød – og som altid er den gode smag det vigtigste.

Rigtig godt nytår!

Starter

Slagtersnacks

Lad aftenen begynde med tre små slagtersnacks.

En lille krustade med en cremet skaldyrssalat, en dekorativ lomo-ravioli med friskost og til sidst et stykke syltet gul bede med en italiensk-inspireret coppa på toppen.

En smagfuld start på en fantastisk aften, hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kommer på arbejde.

Forret

Mosaik af laks og kammusling i orientalsk marinade med citrusperler, små salater og friskostcreme.

Aftenen er godt i gang, og med denne forret sættes der rigtig gang i den eksklusive smag.

Den delikate laks får her følgeskab af den sarte kammusling, der er marineret
i en orientalsk marinade. På toppen giver de små citrusperler både et flot farvespil men også et perfekt syrligt touch.
Friskostcremen tilfører retten en lækker cremethed, som harmonerer perfekt med de sprøde salater.

Sammen med forretten serveres kuvertbrød.

En flot og imponerende forret med en perfekt afstemt smag.

Hovedret

Oksemørbrad med Karl Johan-sauce, sprød kartoffelvaffel med gourmetpølse, aspargesbroccoli og champagnesyltede gulerødder og knoldgaltetand.

Nytårsaften skal der oksemørbrad på bordet – og når menuen kommer fra slagteren, så er kødet selvfølgelig af bedste kvalitet, og saucen med Karl Johan svampe er der
kræset lidt ekstra om.

Hovedretten byder desuden på en grov gourmetpølse med en dejlig krydret smag. Aspargesbroccoli, de champagnesyltede gulerødder og knoldgaltetand fuldender smagen i hovedretten sammen med den sprøde kartoffelvaffel med emmentaler.

Dessert

Marmoreret hvid chokoladekugle med mangosorbet, vaniljecrumble og passionsfrugtcoulis.

En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en pragtfuld menu. Denne drøm af en dessert består af en fantastisk kombination af hvid chokolade, mangosorbet, sprød crumble og en frisk coulis af passionsfrugt, der fuldender smagsnuancerne i nytårsmenuens finale.

Tilvalg · Caviar

Caviar med fed creme fraiche, syltede rødløg og blinis

Som appetizer på årets sidste aften skal der naturligvis serveres ægte caviar. Intet mindre. Det er lækkert, og det er ekstravagant – og netop derfor er caviaren selvskreven nytårsaften. Lad en festlig aften begynde med en delikat appetizer i følgeskab af et køligt glas champagne.

Oscietra caviar vil til fulde tilfredsstille caviarelskere. Farven changerer i det gyldne, og de elegante perler har en intens aroma med et let touch af nødder og med en
blød og lang eftersmag.

De smager ganske enkelt fantastisk.

Caviaren kommer i dåser á 10 gram og er beregnet til 1 person.

Tilvalg · Natmad

Slagterens natmads-kit.

Når nytårsfestlighederne ud på de små timer er ved at ebbe ud, så er det rigtig godt at have tænkt på og ikke mindst at have forberedt natmaden.

Slagterens natmads-kit er nemt at sætte frem, og det kræver stort set ingen forberedelse.
Det er fantastisk at afslutte en festlig aften med et lækkert pålægsfad. Til natmaden har vi valgt tre slags pålæg, løgpølse, snackpølser samt vores gode leverpostej.

Skulle det ske, at natmaden ikke bliver serveret – ja så er der lækkerier til morgenmaden eller til frokosten dagen derpå.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop